Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

El Freni Çekilmeden Park Edilen Traktör, Sürücüsünü Ezdi

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bir kişi, el frenini çekmeden indiği traktörün hareket ettiğini görünce binerek durdurmak istedi. Traktörün altına düşen sürücü yaralandı.Kaza Kuşçayırı köyünde meydana geldi. Kayalı Dağı Colap...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
El Freni Çekilmeden Park Edilen Traktör, Sürücüsünü Ezdi
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bir kişi, el frenini çekmeden indiği traktörün hareket ettiğini görünce binerek durdurmak istedi. Traktörün altına düşen sürücü yaralandı.
Kaza Kuşçayırı köyünde meydana geldi. Kayalı Dağı Colap bölgesinde odun kesimi yapan Ali Candan (52) kullandığı 17 NA 758 plakalı traktörün el frenini çekmeden araçtan indi. Bir süre sonra traktörün hareket ettiğini gören Candan, aracı durdurmak için üzerine çıkmak istedi. Tekerleğe takılarak düşen Candan, aracın altında kaldı. Candan’ın vücudunun üzerinden geçen traktör, ağaca çarparak durdu. Birlikte çalıştığı yakını, durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaralıyı alarak Bayramiç Devlet Hastanesine getirdi. Burada yapılan müdahale sonucu Ali Candan’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yerinde bulunan görgü tanığı Metin Candan, “Ali Candan traktörü durdurarak yanımıza geliyordu. Birden traktör akmaya başlayınca, Ali traktörü durdurmak için binmeye çalıştı. Bu sırada düştü. Traktör Ali’nin vücudunun bir bölümünü ezerek ağaçlara dayanarak durdu" dedi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.