Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekmek Teknesi Yanan Genç Yangına Çıplak Ayakla Girmeye Çalıştı

Bursa’da genç bir vatandaşın işlettiği iplik atölyesi tamamen yandı. Yangında içerideki mallarını kurtarmak isteyen Mustafa isimli genç itfaiye erlerine zorluk çıkararak yangın mahalline çıplak ayakla girmeye çalıştı.Olay Yıldırım...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekmek Teknesi Yanan Genç Yangına Çıplak Ayakla Girmeye Çalıştı
Bursa’da genç bir vatandaşın işlettiği iplik atölyesi tamamen yandı. Yangında içerideki mallarını kurtarmak isteyen Mustafa isimli genç itfaiye erlerine zorluk çıkararak yangın mahalline çıplak ayakla girmeye çalıştı.
Olay Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi Karpuzcu Sokak 9 numaralı binada meydana geldi. Bursa itfaiyesinin müdahalesiyle yangın 3 katlı binayı sarmadan kısa sürede söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre sabah 05-20’ de Suriye uyruklu Mustafa isimli bir vatandaşın işlettiği iplik aktarma atölyesinde henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında içeride bulunan ipliklerin ve tezgahların tamamı yandı. Yangında içerideki mallarını kurtarmak isteyen Mustafa isimli genç itfaiye erlerine zorluk çıkararak yangın mahalline çıplak ayakla girmeye çalıştı.
Ev sahibi Salih K. “Ben üst katta oturuyorum duman ve alevleri görünce hemen itfaiyeye haber verdik. Daha 1 ay oldu yeni kiralamış ve iş yeri açmıştı. Burada piyasadan hurda iplik topluyor, orijinal haline getiriyor ve satıyordu” dedi.
Çıkan yangında sahura kalkıp yeni yatmış olan mahalleli vatandaşlar sokağa dökülürken, iplik aktarma atölyesi tamamen kül oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.