Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekmek hırsızları güvenlik kameralarına yakalandı

Bolu’da fırıncıların sabahın erken saatlerinde iş yerlerinin kapılarına bıraktıkları ekmekleri çalan şahıslar iş yeri sahiplerini çileden çıkarttı. Ekmekleri çalınan market sahibi "10 kasa ekmek de koysak çalıyorlar" dedi.Bolu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da fırıncıların sabahın erken saatlerinde iş yerlerinin kapılarına bıraktıkları ekmekleri çalan şahıslar iş yeri sahiplerini çileden çıkarttı. Ekmekleri çalınan market sahibi "10 kasa ekmek de koysak çalıyorlar" dedi.
Bolu’nun Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine satılmak üzere bırakılan ekmekler yaklaşık 1 aydır çalınıyor. Sabahın erken saatlerinde fırıncıların iş yerinin kapısına poşet ve kasa içinde bıraktığı ekmeklerin iş yeri açılmadan hırsızlar tarafından çalınması market sahiplerini çileden çıkarttı.
Olayın yaşandığı ilk gün iş yerine gelip fırıncıların bıraktığı ekmeği kapıda bulamayınca ekmek aldığı fırını arayan market sahibi Bedrettin Süvari hırsızlık olayını ortaya çıkardı. Süvari, fırın sahibinin ekmekleri daha önce olduğu gibi kapıya bıraktığını söylemesi üzerine iş yerinin güvenlik kameralarını kontrol ederek bazı kişilerin bisikletli ve yaya olarak ekmekleri çaldığını gördü.
"İsteseler biz hayrına veririz"
Hırsızların çaldıkları ekmekleri sattıklarını düşünen Süvari, "Bir insan yüz tane ekmeği ne yapar ki. Gelip bizden ekmek isteseler, biz hayrına 3-5 ekmek veririz ama bu ekmekleri çevredeki arkadaşlarına parayla satın almışlar gibi sattıklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.