Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğlence mekanından cephane çıktı

Eskişehir’de 2 kişiyi yaraladıktan sonra yakalanan şahsın kullandığı silahı arayan polis ekipleri, eğlence mekanlarında yaptıkları aramada birçok suç aleti buldu.Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi’nde bir eğlence merkezinde geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de 2 kişiyi yaraladıktan sonra yakalanan şahsın kullandığı silahı arayan polis ekipleri, eğlence mekanlarında yaptıkları aramada birçok suç aleti buldu.
Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi’nde bir eğlence merkezinde geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen olayda L.K. (29) ve Y.E.A. (22), B.Y.B.’nin (24) silahla açtığı ateş sonucu yaralanmışlardı. Olayın şüphelisi B.Y.B., ekiplerin çalışmaları sonucunda yakalanmış ancak üzerinden silah çıkmamıştı.
Ekiplerin suç aletini bulmak için yaptığı çalışmalar kapsamında, Yenibağlar ve Hoşnudiye Mahallesi’nde iki ayrı eğlence merkezinde savcılık izni ile arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda her iki mekanda 3 adet tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet sallama türü bıçak, 1 adet ucu topuz haline getirilmiş sopa, 1 adet demir boru, 9 adet biber gazı, 10 adet hap ve silahlara ait kullanılmamış fişekler ele geçirildi.
Yürütülen soruşturma neticesinde O.Ç. (24) gözaltına alınırken, Ö.A. (22) isimli şahsın ise aranmasına devam edildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.