Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edremit’te FETÖ soruşturmasında ’abla’ya gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Edremit’te ilçenin ’abla’sı olduğu ileri sürülen, aynı zamanda Fetullah Gülen’in kardeşinin çocuğu olan yeğeni E.A. gözaltına alındı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Edremit’te ilçenin ’abla’sı olduğu ileri sürülen, aynı zamanda Fetullah Gülen’in kardeşinin çocuğu olan yeğeni E.A. gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı özel ekip tarafından 15 Temmuz’dan sonra takip edilen, eşinin de ilçenin imamı olduğu ileri sürülen ve bazı arkadaşları ile firarda olan aile hekimi Dr. İsmail Akay’ın eşi olan E.A. sabah saatlerinde evine düzenlenen operasyonla polis tarafından gözaltına alındı. E.A.’nın evinde yapılan aramada ise 2 adet 1 dolar ile FETÖ elebaşı Gülen’in çok sayıda fotoğrafı ve kitabının ele geçirildiği öğrenildi. İlçenin imamı olduğu sürülen eşi İ.A.’nın ise Valilik tarafından oluşturulan komisyon tarafından doktorluk mesleğinden men edilmesi konusunda çalışma başlatıldığı biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.