Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de uyuşturucu hap operasyonu

Edirne’de, Polis Ekiplerince Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Düzenlenen Operasyonda, 36 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de uyuşturucu hap operasyonu
Edirne’de polis ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 36 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 3 kişi de tutuklandı.
Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla çalışma başlatan Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uzunköprü ilçesinde İ.Ç, M.S, F.S ve E.P. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonla zanlıların ikametlerinde yapılan aramada 36 adet şeffaf kilitli poşet içerisinde 10,88 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Toplam 273,68 gram bonzai maddesinin ele geçirildiği operasyonda, 8 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.
Gözaltına alınan İ.Ç, M.S, F.S. ve E.P. ise, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan İ.Ç, M.S. ve F.S. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan mahkemece tutuklanırken, E.P. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Şube Müdürlüğümüzce gençliğimizi zehirleyen uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik kapsamlı, projeli ve planlı operasyonel çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam edecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.