Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Terör Operasyonu: 4 Gözaltı

Edirne’de, polis ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü provokasyonu yapmak ve terör örgütüne üye olmak iddiasıyla 1’i kadın 4 kişi gözaltına alındı.Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince,...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, polis ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü provokasyonu yapmak ve terör örgütüne üye olmak iddiasıyla 1’i kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sabah saatlerinde kent genelinde eş zamanlı terör operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda Trakya Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde okudukları ve DEM-GENÇ’e üye oldukları öğrenilen 1’i kadın toplam 4 üniversite öğrencisi gözaltına alındı.
Diyarbakır’ın Sur ve Şırnak’ın Cizre ilçelerinde yaşanan sokağa çıkma olaylarını protesto etmek amacıyla 20 Aralık 2015’te Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen gösteriye katılmak, terör örgütüne üye olmak ve öz yönetim ile ilgili basın açıklaması okumak suçundan gözaltına alınan D.S., N.K, M.S. ve E.A.’nın, sağlık kontrollerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldıkları öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.