Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Tarihi Sikke Operasyonu

Edirne’de, polis ekiplerince şehir otogarında şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada, çantasının içerisinde 21 adet değişik renk, ebat ve şekillerde tarihi görünümlü madeni para (sikke) ele geçirildi.Edirne İl Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, polis ekiplerince şehir otogarında şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada, çantasının içerisinde 21 adet değişik renk, ebat ve şekillerde tarihi görünümlü madeni para (sikke) ele geçirildi.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ‘Tarihi Eser Kaçakçılığı’ suçuna yönelik olarak yapmış oldukları çalışmalarda, şehir otogarında şüpheli Ş.Ç. isimli şahsın çantasında 21 adet değişik renk, ebat ve şekillerde tarihi görünümlü madeni para (sikke) ele geçirildi.
Şüpheli Ş.Ç.’nin üzerinde yapılan arama sonucu ele geçirilen sikkelere, Edirne Müze Müdürlüğüne teslim edilmek üzere el konularak, şüpheli şahıs hakkında 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet (Tarihi Eser Kaçakçılığı) suçundan işlem yapıldı. Şahıs ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.