Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Suriye uyruklu 13 kaçak göçmen yakalandı

Edirne’de polis ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu Suriye uyruklu 13 kişi yakalandı.Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce Karaağaç Mahallesi Lozan...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de polis ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu Suriye uyruklu 13 kişi yakalandı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce Karaağaç Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde durdurulan ve araçlardan birinin diğerine öncülük ettiği tespit edilen diğer araç içerisinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen Suriye uyruklu 13 kaçak göçmen yakalandı. Araç sürücüleri F.K. ve B.K. gözaltına alınarak, haklarında gerekli işlemler yapılmak üzere Selimiye Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen 2 şüpheli, adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Yakalanan Suriyeli göçmenlerin ise tamamlanan işlemlerinin ardından Edirne Valiliği İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.