Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Pakistan Uyruklu 16 Göçmen Yakalandı

Edirne’de, jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda, yasa dışı yollar yurt dışına çıkış yapmak isteyen Pakistan uyruklu 16 göçmen yakalanırken, Meriç Nehri’ni geçmek için kullanacakları düşünülen 1 adet şişme bot ile 1 adet...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de Pakistan Uyruklu 16 Göçmen Yakalandı
Edirne’de, jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda, yasa dışı yollar yurt dışına çıkış yapmak isteyen Pakistan uyruklu 16 göçmen yakalanırken, Meriç Nehri’ni geçmek için kullanacakları düşünülen 1 adet şişme bot ile 1 adet pompa ve 2 adet bot küreği ele geçirildi.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce, Meriç ilçesi Kadıdondurma köyü mülki sınırları içerisinde, yol emniyet ve kontrol devriyesinde durdurulan bir minibüs içerisinde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan Pakistan uyruklu 16 şahıs ile bu şahıslara organizatörlük yapan R.D. isimli şahıs yakalandı. Söz konusu minibüs içerisinde yapılan aramada ise 1 adet şişme bot, 1 adet pompa ve 2 adet bot küreği ele geçirildi.
Yabancı uyruklu şahıslar, tamamlanan işlemlerini müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilirken, organizatörlük yaptığı tespit edilen şüpheli ise, çıkarıldığı adli nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.