Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de İş Malzemesi Hırsızları Polisten Kaçamadı

Edirne’de, bir araç içerisinden hilti, matkap, elektrik kablosu ve kaynak makinesi çalan hırsızlar, polisten kaçamadı. Polisi görünce çaldıkları malzemeleri bırakıp kaçmaya çalışan 3 şüpheli, kısa süreli kovalamacanın ardından kıskıvrak...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, bir araç içerisinden hilti, matkap, elektrik kablosu ve kaynak makinesi çalan hırsızlar, polisten kaçamadı. Polisi görünce çaldıkları malzemeleri bırakıp kaçmaya çalışan 3 şüpheli, kısa süreli kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Koca Sinan Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi üzerinde devriye görevinde bulunan polis ekipleri, ellerinde hitli, matkap, elektrik kablosu ve kaynak makinesi bulunan 3 şahsı şüphe üzerine takibe aldı. Polisleri gören şüpheliler, ellerindekileri malzemeleri çevrede bulunan sitelerin bahçesine atarak kaçmaya başladı. Ekiplerin, koordineli ve ısrarlı takipleri sonucu 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı.
Gözaltına alınan G.M., P.Ö. ve H.Ş. adli makamlara sevk edilirken, hitli, matkap, elektrik kablosu ve kaynak makinesinin, Fatih Mahallesi İbrahim Ay Caddesi Villa 2000 sitesi önünde park halinde duran bir araç içerisinden çalındığı tespit edildi. Ayrıca şüphelilerden G.M.’nin, bina içerisinden, açıktan hırsızlık suçlarından ve uyuşturucu madde temin etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından 3 ayrı arama kaydının olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.