Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de FETÖ soruşturması

Edirne’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 polis adliyeye sevk edildi.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de FETÖ soruşturması
Edirne’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 polis adliyeye sevk edildi.
Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında, daha önce görevden uzaklaştırılan ve gözaltına alınan 11 polis memuru Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin ardından Edirne Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
5 subay gözaltına alındı, 2 subay firari
Öte yandan, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 5 askeri personel de gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve TEM Şube’de sorguları devam eden askeri personel arasında, 1 albay, 1 yüzbaşı, 1 üsteğmen ve 2 astsubay olduğu öğrenilirken, hakkında yakalama kararı olan 2 askeri personelin de firari durumda olduğu bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.