Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de 750 bin TL’lik kaçak cep telefonu ele geçirildi

Edirne’de, jandarma ekiplerince bir araçta battaniyeye sarılarak gizlenmiş 5 adet çanta içerisinde yurda kaçak yollar sokulan piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL olan bin 619 adet cep telefonu ve 67 adet cep telefonu kapağı ele geçirildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2017 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2017 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de 750 bin TL’lik kaçak cep telefonu ele geçirildi

Edirne’de, jandarma ekiplerince bir araçta battaniyeye sarılarak gizlenmiş 5 adet çanta içerisinde yurda kaçak yollar sokulan piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL olan bin 619 adet cep telefonu ve 67 adet cep telefonu kapağı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Edirne Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 14 Ağustos Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında alınan duyum üzerine yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında Havsa ilçesinin Kuzucu köyünde sürücülüğünü S.K.‘nın yaptığı aracı durdurdu. Araçta adli arama kararına istinaden yapılan aramada aracın arka koltukları üzerinde battaniyeye sarılı şekilde gizlenmiş 5 adet çanta içerisinde yurt dışından kaçak yollarla yurda sokulduğu tespit edilen çeşitli model, renk ve özelliklerde piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL olan bin 619 adet cep telefonu ve 67 adet cep telefonu kapağı ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda ifadesi alınan şahsın serbest bırakıldığı bildirildi. Ele geçen cep telefonları ve olayda kullanılan araç Gümrük İl Müdürlüğüne teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.