Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de 71 Kaçak Göçmen Yakalandı

Edirne’de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Irak, 25 Suriye, 31 Pakistan, 4 Afganistan ve 4 Srilanka uyruklu olmak üzere toplam 71 kaçak göçmen yakalandı.Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de 71 Kaçak Göçmen Yakalandı
Edirne’de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Irak, 25 Suriye, 31 Pakistan, 4 Afganistan ve 4 Srilanka uyruklu olmak üzere toplam 71 kaçak göçmen yakalandı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce, Merkez İlçe Budakdoğanca köyü, Meriç-Kavaklı Köyü ve Merkez Kemalköy Köyü mülki sınırları içerisinde, icra edilen önleyici kolluk devriyeleri esnasında yapılan kontrollerde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Irak, 25 Suriye, 31 Pakistan, 4 Afganistan ve 4 Srilanka uyruklu olmak üzere toplam 71 kaçak göçmen yakalandı. Bu şahıslara organizatörlük yapan A.Ş., A.B., ve M.B. isimli 3 şüpheli de yakalandı.
Bahse konu şüpheliler, sevk edildiği adlî makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yabancı uyruklu şahıslar ise işlemlerinin tamamlanmasını müteakip, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.