Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de 47 Kaçak Ve 2 Organizatör Yakalandı

Edirne’de, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen 1’i Srilanka uyruklu 46’sı Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 47 kaçak göçmen yakalandı. jandarma ekipleri, bu şahıslara organizatörlük yapan 2 kişiyi de gözaltına...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen 1’i Srilanka uyruklu 46’sı Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 47 kaçak göçmen yakalandı. jandarma ekipleri, bu şahıslara organizatörlük yapan 2 kişiyi de gözaltına aldı. Zanlılardan biri tutuklandı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce, Meriç İlçesi Küplü Beldesi mülki sınırları içerisinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan, 1’i Srilanka uyruklu 46’sı Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 47 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, bu şahıslara organizatörlük yapan M.Ö. ve M.A. isimli şahıslar da gözaltına alındı. Bahse konu şüphelilerden, M.Ö. sevk edildiği adlî makamlarca tutuklanırken, M.A. isimli şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yabancı uyruklu şahıslar işlemlerinin tamamlanmasını müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.