Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de 124 Kaçak Göçmen Yakalandı

Edirne’de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen toplam 124 kaçak göçmen ve bu şahıslara organizatörlük yapan 2 şahıs yakalandı.Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce, Merkez’e...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de 124 Kaçak Göçmen Yakalandı
Edirne’de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen toplam 124 kaçak göçmen ve bu şahıslara organizatörlük yapan 2 şahıs yakalandı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce, Merkez’e bağlı Kemalköy, Uzunköprü İlçesi’ne bağlı Karayayla Köyü ve Meriç İlçesi’ne bağlı Karayusuflu Köyü mülkî sınırları içerisinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 22 Afganistan, 7 Irak, 1 Nepal ve 44 Suriye, 1 Hindistan, 5 Myanmar ve 46 Pakistan olmak üzere toplam 124 kaçak göçmen ile bu şahıslara organizatörlük yapan H.B. ve N.E.G. isimli 2 şüpheli de yakalandı.
Bahse konu şüphelilerin, sevk edildiği adlî makamlarca tutuklandığı, yabancı uyruklu şahısların ise işlemlerinin tamamlanmasına müteakip, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.