Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczaneyi Soymak İsteyen Şüpheliler Polisle Çatıştı: 3 Yaralı

Sultangazi’de nöbetçi eczaneyi soymaya çalışan maskeli ve silahlı 5 kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 3 saldırgan yaralanırken, 2’si ise kovalamaca sonucu yakalandı. Çatışmanın izleri ise gün aydınlanınca ortaya...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultangazi’de nöbetçi eczaneyi soymaya çalışan maskeli ve silahlı 5 kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 3 saldırgan yaralanırken, 2’si ise kovalamaca sonucu yakalandı. Çatışmanın izleri ise gün aydınlanınca ortaya çıktı.
Sultangazi İlçesi 50. Yıl Mahallesi D Caddesi üzerindeki nöbetçi Hayat eczanesine gelen maskeli ve silahlı 5 kişi, eczaneyi soymak istedi. Eczaneye giren 5 zanlı, ihbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Sultangazi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmak istedi. Ancak ellerindeki pompalı tüfekle ateş eden saldırganlar ile polis arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 3’ü yaralandı. Diğer iki zanlı ise silahlarını atarak yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan 2 saldırgan, kovalamaca sonucu yakalandı.
Eczane önünde yaralı halde bekleyen 3 saldırgan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Çatışmanın yaşandığı bölgede çatışmanın izleri ise gün ağardıktan sonra ortaya çıktı. Çatışmada saldırganların ve polisin silahlarından çıkan kurşunlar hem eczanenin kapı ve camlarına hem de çevredeki dükkanlara isabet etti.
İş yerine 5 kurşun isabet eden çevredeki esnaflardan Meral Erten, “Normalde işten geç çıkıyorum. Dün biraz daha erken çıktım. Kurşunlar tam da oturup çalıştığım yere isabet etmiş. Burada olsaydım bana da isabet edebilirdi” diye konuştu.
Çevre esnaflarından Lütfi Sav ise sürekli benzer olaylarla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “Bizim mahalle önceden çok sakin bir mahalleydi. Ancak son zamanlarda buna benzer çok olaylar oldu. Yetkililerden bu olaylara çözüm bulmalarını istiyoruz. Emniyetimizden bölgede güvenliği daha arttırmasını bekliyoruz. Arkadaşımız burada canından olabilirdi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.