Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

E-5 trafiğini felç etti, sürücülerden sigara istedi

Şirinevler’de trafiğin felç olmasına yol açan tır sürücüsünün yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi görenleri hayrete düşürdü.Şirinevler E-5 karayolu Topkapı istikametinde bir iş makinesini taşıyan tırın sürücüsü,...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şirinevler’de trafiğin felç olmasına yol açan tır sürücüsünün yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi görenleri hayrete düşürdü.
Şirinevler E-5 karayolu Topkapı istikametinde bir iş makinesini taşıyan tırın sürücüsü, yüksekliği hesaplayamayarak üst geçide sıkıştı. E-5 karayolunda yağmurun etkisiyle yoğunlaşan trafik, tırın sıkışmasıyla bir kat daha arttı. Bu sırada firma görevlileri tırı kurtarmaya çalışırken, tır sürücüsünün rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.
Bütün köprülerden sorunsuz bir şekilde geçtiğini belirten sürücü, üst geçide zarar vermediğini, taşıdığı malın zarar gördüğünü kaydetti. Trafiğin tıkanmasına yol açmasına rağmen rahatlığı dikkat çeken sürücünün yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi ise vatandaşlarda şaşkınlığa yol açtı.
(VK-YM-CC-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.