Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Düzeltme)

Trabzon’da uzun yıllardır görev yapan ve sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çeken sıradışı polis memuru Veli Çakı, bu sabah evinde geçirdiği cinnet sırasında eşini, oğlunu ve kızını vurduktan sonra intihar etti. Polis memuru...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da uzun yıllardır görev yapan ve sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çeken sıradışı polis memuru Veli Çakı, bu sabah evinde geçirdiği cinnet sırasında eşini, oğlunu ve kızını vurduktan sonra intihar etti. Polis memuru ile kızı evinde hayatını kaybederken, oğlu ve eşi ise kaldırıldıkları hastanelerde yaşam mücadelesi veriyor.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi’nde görevli polis memuru Veli Çakı (53), bu sabah Ortahisar ilçesi Pelitli mahallesi Aydın Sitesi 1. kattaki evinde henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdi. Çakı, önce eşi Gönül Çakı’yı ardından kızı Tenay (19) ile askerden bir süre önce dönen 27 yaşındaki oğlu Çağatay’ı vurdu. Olay sonrası kendisine ait silah ile intihar eden polis memuru Veli Çakı olay yerinde kızı ile birlikte hayatını kaybederken, ağır yaralanan oğlu ise kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yaşama döndürülürken, eşi Gönül Çakı ise ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.