Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yemek için mola veren ve kamyonlarına dönen 2 kişiye kamyonet çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Kaza, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. Yol yapım çalışması...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yemek için mola veren ve kamyonlarına dönen 2 kişiye kamyonet çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. Yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritten verilen yolda Sakarya’dan Bolu istikametine gitmekte olan Erol A. idaresindeki 14 BS 493 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmekte olan Bayram Yılmaz (43) ve Yaşam Karaabalıoğlu’na (30) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Bayram Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Yaşam Karaabalıoğlu yaralandı. Ağır yaralanan Karaabalıoğlu’nu 112 ekipleri hayatta tutabilmek için büyük çaba sarf ettiler. Daha sonra yaralıyı özel bir hastaneye kaldırdılar. Yayaların yemek için mola verdikleri ve yedikleri yemek sonrasında kamyonlarına dönerken kaza geçirdikleri belirtildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.