Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de otogarda HES kodu uygulaması yapıldı

DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ DÜZCE OTOBÜS TERMİNAL’İNDE YOLCU VE HALK OTOBÜSLERİNDE HES KODU UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ. UYGULAMADA VATANDAŞLARIN HES KODLARININ TAM OLDUĞU GÖZLEMLENDİ.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2020 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2020 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de otogarda HES kodu uygulaması yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Düzce Otobüs Terminal’inde yolcu ve halk otobüslerinde HES kodu uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada vatandaşların HES kodlarının tam olduğu gözlemlendi.

Korona virüs salgını sonrasında yolculuk yapacak vatandaşların HES kodu alması zorunlu hale getirildi. Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşların yanı sıra ilçeler arası otobüslere binen yolcuların da HES kodu alması zorunlu hale getirilince Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Düzce Otobüs Terminali’nde yolcu ve halk otobüslerinde HES kodu uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada şehirlerarası yolculuk yapan otobüs içerisinde bulunan vatandaşların HES kodu sorgulamaları yapıldı. Yapılan uygulamada vatandaşların HES kodlarının alındığı görüldü. Ayrıca ilçeler arası yapılan yolculukta da HES kodu sorunu yaşanmadı. Trafik ekipleri ayrıca araç sürücüleri ve vatandaşlara da maske ve mesafe konularında da uyarılarda bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.