Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de FETÖ’den 24 kişi tutuklandı

Düzce’de Cumhuriyet Başsavclığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye çıkartılan 38 kişiden 24’ü tutuklanırken 14 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Düzce merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de Cumhuriyet Başsavclığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye çıkartılan 38 kişiden 24’ü tutuklanırken 14 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Düzce merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan aralarında eski il emniyet müdür yardımcısı, öğretmen ve bölge ve talebe sorumlularının da bulunduğu 38 kişi adliye sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen 22 öğretmenden; M.B., C.K., H.S., A. Ş., H. B., H. D., İ. A., Z. G. B., İ. T., A.U. tutuklanırken 12 öğretmen ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İl sorumlularının da aralarında bulunduğu S.K., A.K., E.M., C.İ., İ.Ö., S.K., H.M. N., M.S., İ.A., E.K., H.H., O.S. ve K.Ç. tutuklanırken 2 kişi de adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan A. ise gözaltına alındığı İstanbul’da sesli ve görüntülü bilişim sistemi ile duruşması görülerek İstanbul’da tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.