Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de FETÖ soruşturmasında 12 tutuklama

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan FETÖ’nün il yapılanmasında görevli 13 kişiden 12’si tutuklandı.Düzce...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan FETÖ’nün il yapılanmasında görevli 13 kişiden 12’si tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Düzce KOM ekiplerince geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 13 kişi adliyeye çıkartıldı. Adliyeye çıkartılanlar arasında FETÖ’nün il yapılanmasında yer alan il eğitim danışmanı, himmet kasa sorumluları, Akçakoca ilçe imamları ile toplantı veya dijital ortamlarda polis baskınlarına karşı suç ve suça benzer belgelerin ele geçilmesini engelleyen örgüt üyeleri de vardı. Zanlılardan öğretmenler R.E., İ.E., G.D., emekli H.A.Ç., satın alma müdürü S.I., ev hanımı S.G., işsiz oldukları öğrenilen Ö.C., M.N.Ö., H.G., muhasebeci F. A., vaiz C.U. ve işçi T.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Esnaf A.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.