Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de FETÖ soruşturmasında 11 kişi tutuklandı

Düzce’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ceza infaz kurumu görevlisi 9 şüpheli, 1 vaiz ve 1 kaloriferci çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ceza infaz kurumu görevlisi 9 şüpheli, 1 vaiz ve 1 kaloriferci çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu tespit edilen Y.N.D., B.S., C.I., E.,Y., A.G., M.K., A.T., M.S., S.K., M.S.K. ile vaiz Y.Ç. ve görevli kaloriferci İ.B. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmişti.
Adliyeye sevk edilen Y. N. D., B. S., C. I., E. Y., A. G., M. K., A. T., M. S., S. K., Y. Ç. ve İ. B. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Ceza infaz koruma memuru M.S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan ve firarda bulunan ceza infaz koruma memuru Ş. A.’nın ise yakalanması için çalışmalar yapılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.