Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de dev dalgalar bir kişiyi yuttu

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Çuhallı plajında denize giren 18 yaşındaki Muhammed Akçayoğlu, boğularak hayatını kaybetti.Akçakoca ilçesi Çuhallı plajında bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Muhammed Akçayoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de dev dalgalar bir kişiyi yuttu
Düzce’nin Akçakoca ilçesi Çuhallı plajında denize giren 18 yaşındaki Muhammed Akçayoğlu, boğularak hayatını kaybetti.
Akçakoca ilçesi Çuhallı plajında bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Muhammed Akçayoğlu (18) bir arkadaşı ile birlikte sabah saatlerinde denize girmek için Çuhallı plajına geldi. Sert poyrazla çıkan dalgalara aldırmadan serinlemek için arkadaşı ile denize giren Akçayoğlu, bir süre sonra dalgalar arasında sürüklenmeye başladı. Plaja geldiği arkadaşı ise dalgalar arasında kaybolan Akçayoğlu’na yardım edemeyince durumu cankurtaran ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler deniz motoru ile bir saat boyunca dalgalar arasında kaybolan genci aradılar.
Uzun süren aramaların ardından vatandaşların da yardımıyla denizden çıkarılan Muhammet Akçayoğlu’nun bilincinin kapalı olduğu anlaşıldı. Olay yerine gelen 112 ekiplerince hayata döndürülmeye çalışılan genç 45 dakika süren müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Akbıyık köyüne kayıtlı olduğu öğrenilen gencin cesedi olay yerine gelen cenaze aracıyla morga kaldırılırken olayı öğrenen yakınları ise sinir krizleri geçirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.