Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de 90 şüpheli tutuklandı

Düzce’de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında bu güne kadar kamu kurumlarında görevliler hakkında idari ve adli işlem yapılan 538 kişiden 90’ı tutuklandı.Düzce’de FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında bu güne kadar kamu kurumlarında görevliler hakkında idari ve adli işlem yapılan 538 kişiden 90’ı tutuklandı.
Düzce’de FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında il genelinde kamu kurumlarında haklarında idari ve adli işlem yapılan personel sayısı 538 kişiye ulaştı. Konuyla ilgili Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada haklarında işlem yapılan 538 kişiden 90’ı tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
Yapılan açıklamada FETÖ/PDY darbe soruşturmasında haklarında idari ve adli işlem yapılan personel kurum kurum açıklandı. Buna göre; Valilik (Vali Yardımcısı, Kaymakam) 3, Cumhuriyet Başsavcılığı (Hakim, Savcı, Memur) 46, Üniversite 71, Jandarma Komutanlığı 1, Emniyet Müdürlüğü 67, Müftülük 42, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü 4, Mahalli İdareler Müdürlüğü (Muhtar) 1, Defterdarlık 3, Milli Eğitim Müdürlüğü 233, Orman İşletme Müdürlüğü 3, Halk Sağlığı Müdürlüğü 28, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği 13, Özel İdare 1, Kültür ve Turizm Müdürlüğü 1, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü 1, Cumayeri Belediyesi 2, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 4, Gölyaka Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 1, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 1, Tarım Kredi Kooperatifi 1, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü 1, Düzce Belediyesi 1, Cezai İnfaz Kurumu 9 olmak üzeri toplam 538 kişi idari ve adli işlem yapıldı. Bunlardan 90’ı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.