Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce Adliyesi Önünde Arbede

Düzce’de sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 üniversite öğrencisinin adliye önünde bekleyen arkadaşlarına bir başka grup saldırdı.Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 üniversite öğrencisinin adliye önünde bekleyen arkadaşlarına bir başka grup saldırdı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında sosyal medya hesaplarından terör propagandası yaptıkları belirlenen üniversite öğrencileri R.A, A.E, M.A, U.C.B ve M.Ş, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 5 kişinin Düzce Adliyesi’nde olduğunu öğrenen arkadaşları da destek amacıyla adliye önüne geldi. İçlerinde bayanların da bulunduğu yaklaşık 10 kişilik grup, adliye önünde beklediği sırada başka bir grubun saldırısına uğradı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek grubu biber gazı ile dağıttı. Saldırıda bir iş yerinde maddi hasar oluşurken, 1 kişi de yaralandı. Saldırıya uğrayanlar Çevik Kuvvet minibüsü ile polis merkezine götürüldü. Adliyeye çıkartılan 5 kişinin sorgusuna ise devam ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.