Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duvardan Atlamak İsteyen Tay Demirlere Saplandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde otladığı alandaki duvarın üzerinden atlamaya çalışan tay, demirlere saplandı.Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesi Alanyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahibi tarafından yeşillik alanda...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın İnegöl ilçesinde otladığı alandaki duvarın üzerinden atlamaya çalışan tay, demirlere saplandı.
Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesi Alanyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahibi tarafından yeşillik alanda otlaması için inşaatı devam eden Alanyurt Diş Hastanesi karşısına bırakılan tay, kısa bir süre sonra kapalı olduğu alandan çıkmak istedi. Sağa sola koşturan tay, çıkması için bir alan bulamayınca duvardan atlayıp dışarı çıkmak istedi. Duvarı aşmak için hamle yapan tay, beton duvarın üzerindeki demirlere saplandı. Demirlerden kurtulmak için çırpınan tay, hareket ettikçe daha çok acı çekmeye başladı.
Olduğu yere yığılıp kalan tay için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Olay yerine gelen Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi yetkilileri, sakinleştirici iğne yapılan tayı, vatandaşların da yardımıyla saplandığı yerden çıkartarak tedavi merkezine götürdü. Ağır yaralanan tayın annesi ise yapılan müdahaleler sırasında yavrusunun başından bir an olsun ayrılmadı.
Tayın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Veteriner Hekim Musa Subaşı, “Tay duvardan atlamak istediği sırada karın bölgesinden yara alarak, bağırsakları dışarı çıkmış. Burada ilk müdahalesini yaptık. Barınağımızda gerekli operasyonları yapılacaktır” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.