Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duruşmadan çıktılar, otomobili hurdaya çevirdiler

KAYSERİ (İHA) – Kayseri adliyesinde görülen bir dava sonrası 3 kişi, aralarında husumet bulunan karşı tarafın otomobilinin camını ve tamponunu sopalarla parçalarken, lastikleri de bıçakla patlatarak olay yerinden kaçtı.Kayseri 13. Asliye...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KAYSERİ (İHA) – Kayseri adliyesinde görülen bir dava sonrası 3 kişi, aralarında husumet bulunan karşı tarafın otomobilinin camını ve tamponunu sopalarla parçalarken, lastikleri de bıçakla patlatarak olay yerinden kaçtı.
Kayseri 13. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ’basit yaralama’ davasında Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde komşu olan ve bir kavga sonrası birbirlerinden şikayetçi olan E.K. ile G.Ö., O.G. ve O.G. kardeşler duruşmada hazır bulundu. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelenirken, iddiaya göre dava sonrası E.K., bir yakını ile birlikte Adliye Otoparkı yanındaki caddede park halindeki 60 NP 937 plakalı aracına bindi. Bu sırada ellerinde sopa ve bıçaklarla G.Ö., O.G. ve O.G. isimli şahıslar, sopalarla otomobilin ön camını ve tamponunu kırarken, bıçak ile de otomobilin lastiklerini kesti. E.K. ile yanındaki şahıs korku ile araçtan inip kaçarken, diğer 3 şahıs araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı.
Olay yerine çağrılan polis ekipleri, kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.