Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duruşma Saatindeki Çifte İnfazın Faili Yakalandı

Bursa’da, mart ayında iki kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı, 36 gün sonra Kahramanmaraş’ta yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 9 Mart tarihinde, Gökçeören köyünde iki ceset bulundu. İhbarı üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Duruşma Saatindeki Çifte İnfazın Faili Yakalandı
Bursa’da, mart ayında iki kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı, 36 gün sonra Kahramanmaraş’ta yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 9 Mart tarihinde, Gökçeören köyünde iki ceset bulundu. İhbarı üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, olay yerine yakın bir yerde kiralık aracın kurşunlandığını ve Erhan Özalp’in 8, Sinan Yalçınkaya’nın da 4 kurşunla öldürüldüğünü gördü. Kurşunlanarak katledilen iki kişinin, geçen yıl eylül ayında Kestel ve Yıldırım ilçesinde birer gün arayla öldürülen Serhat Erkibaş (31) ve Aşkın Kızılkaya’yı (31) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Deniz Yalçınkaya’nın (29) ağabeyi Sinan Yalçınkaya (32) ile arkadaşı Erhan Özalp (27) olduğu ortaya çıktı. Cesetler, Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde iki kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Deniz Yalçınkaya’nın abisinin duruşma saatlerine yakın bulundu.
Çifte cinayeti soruşturan jandarma, Erhan Özalp ve Sinan Yalçınkaya’nın katil zanlısı olduğu iddia edilen İ.D’yi Kahramanmaraş’ta yakalayarak Bursa’ya getirdi. Üç çocuk babası İ.D., adliyeye sevk edildi. Çifte cinayeti tek başına işlediği ileri sürülen 40 yaşındaki İ.D’nin olayda kullandığı tüfek de ele geçirildi. Jandarmada susma hakkını kullanan İ.D’nin savcıya ifade vereceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.