Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dursunbey’de FETÖ bağlantılı yurtlar kapatıldı

Dursunbey’de faaliyet gösteren ve FETÖ terör örgütüne bağlı olduğu iddia edilen iki yurt, kapatılarak mühürlendi.15 Temmuz darbe teşebbüsü ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey’de de FETÖ’ne yönelik operasyonlar devam...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dursunbey’de faaliyet gösteren ve FETÖ terör örgütüne bağlı olduğu iddia edilen iki yurt, kapatılarak mühürlendi.
15 Temmuz darbe teşebbüsü ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey’de de FETÖ’ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ilçede bulunan Ömür Kardeşler Öğrenci Yurdu ve Özel Alaçam Nazife Ongun Kız Öğrenci Yurdu’nda denetim yapan Dursunbey Belediyesi Zabıta ekipleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Maliye, yurtlarda inceleme yaptı. Yapılan bu incelemelerin ardından bugün Ömür Kardeşler Öğrenci Yurdu’na tekrar gelen ekipler, yapılan ikinci denetimin ardından yurdu mühürledi.
Balıkesir Valiliğinin 21.07.2016 tarihinde aldığı karar doğrultusunda faaliyetine son verilen Ömür Kardeşler Öğrenci yurdunun dış kapısı da zincir ile kilitlendi.
Öte yandan vatandaşlar, resmi işlemlerin yetişmemesi sebebi ile bir gün sonra kapatılacak olan Özel Alaçam Nazife Ongun Kız Öğrenci Yurdu’nda gece yarısı çuvallarla eşya çıkarıldığını ihbar etti. Bunun üzerine yurda baskın yapan polis, bazı vatandaşların şahsi eşyalarını almak için yurda geldiğini tespit etti. Zabıta ekipleri gece geç saatlerde yaptıkları incelemenin ardından Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan’ın oluru ile ruhsat iptali gerçekleştirilerek yurt gece 03.20 sularında mühürledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.