Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Dur’ ihtarına uymadı ama polisten de kaçamadı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mergiç Yolu üzerinde şok uygulama yaptı. Yaklaşık 1 saat süren uygulamada Çilimli ilçesinde köylerde kaçak tüp sattığı iddia edilen bir araç da kaçarken yakalandı.Düzce...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Dur’ ihtarına uymadı ama polisten de kaçamadı
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mergiç Yolu üzerinde şok uygulama yaptı. Yaklaşık 1 saat süren uygulamada Çilimli ilçesinde köylerde kaçak tüp sattığı iddia edilen bir araç da kaçarken yakalandı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gündüz saatlerinde şok asayiş ve trafik uygulaması yaptı. Mergiç yolu üzerinde yapılan uygulamada durumundan şüphelenilen araçlar durduruldu. Araç içerisinde bulunan şahıslarla birlikte araçlar da didik didik arandı. Yaklaşık 1 saat süren uygulama sonucunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı.
Ancak uygulamanın bitimine kısa bir süre kala Çilimli ilçesinde köylerde bagajına doldurduğu kaçak tüpleri değerinden az fiyata satan bir araçtan şüphelenen vatandaşlar aracı ihbar etti. Araç Çilimli ilçesi kavşağındaki uygulama noktasından polis ve jandarma ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Uygulama yapan ekiplerin bulunduğu istikamete kaçan araç, Mamure köyü girişinde yakalandı. Aracın bagaj kısmından 3 adet tüp çıktı. Araçta bulunan M.S. ve B.U. isimli şahıslar gözaltına alınarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kaçtıkları araç da incelenmek üzere el konuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.