Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dumandan zehirlenen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan boğulan yaşlı kadın hayatını kaybetti.Olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Çavuş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’de oturan ve bir hafta önce...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan boğulan yaşlı kadın hayatını kaybetti.
Olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Çavuş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’de oturan ve bir hafta önce gezmek için memleketi Çavuş Mahallesi’ne gelen 80 yaşındaki Elif Akbaba’nın 102 Sokak’ta bulunan iki katlı evinde sabah saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri vatandaşların da yardımı ile evin içerisine girerek yangına müdahale etti. Kısa sürede yangın kontrol altına alınırken, evde yalnız yaşayan Elif Akbaba evin salonunda pencere kenarında bulundu.
Dumandan zehirlendiği düşünülen Akbaba’nın sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenirken, Akbaba’nın cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yangına müdahale eden köylüler Elif Akbaba’nın bir hafta önce İzmir’den geldiğini söyleyerek, “Muhtemelen mum veya lamba yaktı, yangın çıkmış sabah haberimiz oldu müdahale ettik. Biz bu odada zannediyorduk diğer tarafta salonda ölmüş. Muhtemelen dumandan boğulmuş” dedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.