Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğüne giderken kazada hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi

Arkadaşının düğünü için giderken Kırşehir’de gecirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şahıs Gazainteh İslahile’de toprağa verildi.Kırşehir-Aksaray Kesik Köprü virajında meydana gelen kazada, Antalya’dan 3 arkadaşı ile birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arkadaşının düğünü için giderken Kırşehir’de gecirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şahıs Gazainteh İslahile’de toprağa verildi.
Kırşehir-Aksaray Kesik Köprü virajında meydana gelen kazada, Antalya’dan 3 arkadaşı ile birlikte Kırşehir’deki arkadaşının düğününe giden Baran Arslan, Mustafa Yıldız, Hakan Baş ve Burak Demir’in bulunduğu araç seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu takla atmıştı. Kazada, Baran Aslan (18) ve Mustafa Yıldız hayatını kaybetmişti.
Kazada hayatını kaybeden Baran Aslan’ın cenazesi memleketine getirilerek Opet Camii’nde kılınan cenaze namaz sonrası Güllü Höyük Mahallesi mezarlığında defnedildi. Baran Aslan’ın babası Ömer Aslan güçlükle ayakta dururken, küçük oğlu Berat’a sarıldı. Cenazeye Aslan’ın arkadaşları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.