Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğünden Ayrılıp Yaya İlerlerken Aracın Çarptığı Adam Hayatını Kaybetti

Zonguldak’ta, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya araç çarptı. Kazanın etkisiyle başına darbe alan yaralı, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Edinilen bilgiye göre kaza, 02.40 sıralarında Zonguldak Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya araç çarptı. Kazanın etkisiyle başına darbe alan yaralı, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre kaza, 02.40 sıralarında Zonguldak Belediyesi 100. Şehirlerarası Terminali’nin bulunduğu kavşakta meydana geldi. 38 yaşındaki Serkan Sarı, bir oteldeki düğünden ayrıldıktan sonra biraz ilerleyerek terminal kavşağına geldi. İddialara göre kavşakta M.T.’nin kullandığı 67 EC 588 plakalı araç; bu sırada yolun karşısına geçmek isteyen Serkan Sarı’ya çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yere yığılan talihsiz adamın imdadına çevredekiler koştu. Olay yerine sağlık ekipleri çağrılırken sürücü ise olay yerinden kayıplara karıştı. Polis ekipleri ise kayıplara karışan sürücüyü aramak için çalışma başlattı. Beyninde travma yaşayan Serkan Sarı ise kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sürücü M.T. ise olaydan birkaç saat sonra yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
GERİYE DÜĞÜNDE ÇEKTİRDİĞİ SON FOTOĞRAFI KALDI
Kaza sonrası kurtarılamayan Serkan Sarı’dan geriye ise katıldığı düğünde çektirdiği son fotoğrafı kaldı. Arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafta mutluluk pozu veren Serkan Sarı’nın düğünden sonra hayatını kaybetmesi arkadaşlarını yasa boğdu. Sarı’dan geriye düğünde çektirdikleri son fotoğrafı olduğunu söyleyen Korhan Kayhan isimli arkadaşı ise sosyal medyadan şu duyuruyu yaptı:
"Bu senle dün gece çektirdiğimiz son fotoymuş can dostum, kardeşim benim. Seninle çok şeyler paylaştık. Biz dosttan öte kardeştik. Bu fotoyla bana kardeşine son hatıranı bıraktın benim iyi yürekli kardeşim. Dün gece ansızın trafik kazasıyla seni kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Ruhun şad olsun benim güzel yürekli dostum. (Serkan Sarı arkadaşımı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum)."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.