Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğünde ’müzik kestirme kavgası’ kanlı bitti

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Siğilli köyünde bir düğünde çıkan kavgada, bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Siğilli köyündeki bir düğünde iki grup arasında oyun oynandığı sırada müzik kestirme nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Siğilli köyünde bir düğünde çıkan kavgada, bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Siğilli köyündeki bir düğünde iki grup arasında oyun oynandığı sırada müzik kestirme nedeniyle tartışma çıktı. Büyümeden yatıştırılan tartışma, cemiyetin bir sonraki akşamı yapılan ikinci gecesinde de oyun oynandığı sırada yinelendi. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Gökhan Y., aynı köyden arkadaşı Bülent N.’yi bıçakla yaraladı.
Kavga, diğer davetlilerin de araya girmesiyle yatıştırıldı.
Biri ameliyata alındı, diğeri tutuklandı
Olayda ağır yaralanan Bülent N. olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bülent N., sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle hastanede ameliyata alındı.
Olay gecesi Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan Gökhan Y. savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Gökhan Y. taksirle adam yaralama suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.