Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğünde havaya ateş eden polise soruşturma

Bursa’da yakınının düğününde kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş ederken görüntülenen polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, pazar günü Nilüfer Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir düğün...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düğünde havaya ateş eden polise soruşturma

Bursa’da yakınının düğününde kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş ederken görüntülenen polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, pazar günü Nilüfer Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir düğün salonunun önünde yaşanan olayda, polis olduğu öğrenilen bir kişi, belindeki silahı çıkarıp kalabalığa aldırış etmeden 11 el havaya ateş etti. Tepki gösteren vatandaşlarla polis memuru olduğu iddia edilen şahıs arasında yaşanan gerginlik, düğün sahipleri tarafından yatıştırıldı. Tepki gösteren kalabalığı, "Teşkilatı buraya yığarım" diyerek tehdit eden şahıs olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar düğüne katılan bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Olayın duyulmasının ardından harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, polis olduğu iddia edilen düğün magandasının peşine düştü. Düğün sahiplerine ulaşan Bursa polisi, görüntüdeki kişinin, gelinin dayısının oğlu polis memuru R.Ö. (26) olduğunu belirledi. İstanbul Hassas Noktaları Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli R.Ö. hakkında 6136 Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet ve Genel Güvenliği Tehlikeye Düşürme" suçlarından adli ve idari işlem başlatıldı. Öte yandan İstanbul’da görev yapan polis memuru R.Ö.’nün yakınının düğünü için izin alıp Bursa’ya geldiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.