Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğün günü öldürdüğü karısını daha önce ormanda ağaca bağlamış

Bursa’da düğün günü karısını öldüren adamın daha önce de eşini ormanda bir ağaca bağlayıp tek ettiği iddia edildi.Yaklaşık 4 ay önce Güllü Y.’yi ailesinden isteyen Metehan Y.’ye kız verilmeyince, genç çift kaçtı. Geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düğün günü öldürdüğü karısını daha önce ormanda ağaca bağlamış

Bursa’da düğün günü karısını öldüren adamın daha önce de eşini ormanda bir ağaca bağlayıp tek ettiği iddia edildi.

Yaklaşık 4 ay önce Güllü Y.’yi ailesinden isteyen Metehan Y.’ye kız verilmeyince, genç çift kaçtı. Geçtiğimiz günlerde Güllü Y. (22) ile Metehan Y. (23), resmi nikahlarını yaptıktan sonra düğün hazırlıklarına başladı. Kıskançlık krizine giren Metehan Y., Yıldırım’ın İsabey Mahallesi’nde yapılan kına gecelerinin sabahında, düğünlerinin yapılacağı gün, eşi Güllü Y.’yi evlerinin mutfağında ekmek bıçağı ile 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet şüphelisi Metehan Y, bir tarlada polisin titiz çalışması neticesinde yakalandı. Şüpheli koca, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Çifti tanıyanların ifadeleri dehşete düşürdü

Öte yandan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada, çifti tanıyanların ifadeleri dehşete düşürdü. Çifti tanıyanlar, Metehan Y.’nin Güllü Y.’ye sürekli şiddet uyguladığını, daha önce de Uludağ’ın eteklerinde ormanlık alana götürüp bir ağaca bağladıktan sonra gittiğini ileri sürdü. Bu durumdan kendi imkanlarıyla kurtulan Güllü Y.’nin eşini çok sevdiği için ayrılmak istemediği iddia edildi. Metehan Y.’nin de bu iddiaları kabul ettiği öğrenildi.

Metehan Y., savcı iddianameyi hazırladıktan sonra Bursa Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.