Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğün evindeki ölümlü kazanın sürücüsüne 3.5 yıl hapis

Samsun’da bir düğün töreninde gelinin anneannesinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan araç sürücüsü yargılandığı mahkeme tarafından 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da bir düğün töreninde gelinin anneannesinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan araç sürücüsü yargılandığı mahkeme tarafından 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, düğün evi önünden, düğün salonuna gitmek için hazırlık yapıldığı bir sırada Sait D.(37) idaresindeki minibüsün çarptığı gelinin anneannesi Gülizar Kara (62) ve davetli Mithat Çelik (58) yaralanmış, hastaneye kaldırılan Gülizar Kara hayatını kaybetmişti.
Araç sürücüsü Sait D. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "taksirle bir kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan araç sürücüsü Sait D., 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.