Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğün Cinayetinin Zanlısının Yargılanmasına Devam Edildi

Eskişehir’de düğünde bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.71 Evler Mahallesinde 28 Kasım 2016 tarihinde düğün eğlencesi sırasında silahla sol göğsünün altından yaralan...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de düğünde bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.
71 Evler Mahallesinde 28 Kasım 2016 tarihinde düğün eğlencesi sırasında silahla sol göğsünün altından yaralan Şahin K., (23), kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında inceleme başlatan ekipler, şüpheli A.İ.’yi, (19), 4 gün sonra kullandığı tabanca ile yakalayarak gözaltına almış, şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Şüpheli A.İ.’nin yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Dava öncesinde polis ekipleri duruşma salonun geniş güvenlik önlemi aldı. Daha önceki ifadelerinde Şahin K. ile eşinin geçmişte ilişkisi olduğunu ileri süren sanık A.İ., görülen son duruşmada bu durumu yalanladı.
Cezaevinde eşi ile telefonla konuşması sırasında durumu yanlış anladığını bundan dolayı ilk ifadelerini o yönde verdiğini dile getiren sanık A.İ., “Cezaevinde telefon ile konuştuğum sırada eşime Şahin K., ile ilişkisinin olup olmadığını sordum. O da bana ’yok’ demiş. Ancak ben ’var’ diye anladım. Daha sonra açık görüşte konuştuğumda yanlış anlaşılma ortaya çıktı” dedi.
Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi ve A.İ.’nin eşinin dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.