Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğün Cinayeti Zanlısına Müebbet İstemi

Eskişehir’de düğünde bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen sanığın yargılanmasında savcı mütalaa vererek müebbet hapis istedi.71 Evler Mahallesinde 28 Kasım 2016 tarihinde düğün eğlencesi sırasında silahla...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de düğünde bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen sanığın yargılanmasında savcı mütalaa vererek müebbet hapis istedi.
71 Evler Mahallesinde 28 Kasım 2016 tarihinde düğün eğlencesi sırasında silahla sol göğsünün altından yaralan Şahin K. (23), kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında inceleme başlatan ekipler, şüpheli A.İ.’yi, (19), 4 gün sonra kullandığı tabanca ile yakalayarak gözaltına almış, şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Şüpheli A.İ.’nin yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Dava öncesinde polis ekipleri duruşma salonun geniş güvenlik önlemi aldı. Daha önceki ifadelerinde Şahin K. ile eşinin geçmişte ilişkisi olduğunu ileri süren sanık A.İ., görülen son duruşmada bu durumu yalanlamıştı. Bugün görülen davada ise sanık A.İ.’nin eşi S.İ. de duruşmaya katılarak, “Ben vefat eden kardeşimizi tanımam. Olay öncesi bir tanışıklığımız yok. Daha önce duruşmalara katılmadım, ama onunla tanıştığımız söylenmiş. Kendisi ile hiç karşılaşmadım. Eşime cezaevinde de söylemiştim, ama beni yanlış anlamış” ifadelerini kullandı.
Duruşmaya katılan sanık A.İ., daha önceki ifadelerine herhangi bir ek savunma yapmadı.
Savcı verdiği mütalaada sanık hakkında ‘Kasıtlı olarak kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapsini istedi.
Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.