Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düdüklü tenceredeki süt mısır dünyaca ünlü sahili birbirine kattı

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde piknik tüpü üzerindeki düdüklü tencerede süt mısır pişirmek isteyen vatandaşın dalgınlığı sahili birbirine kattı.Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde denize giren vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde piknik tüpü üzerindeki düdüklü tencerede süt mısır pişirmek isteyen vatandaşın dalgınlığı sahili birbirine kattı.
Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde denize giren vatandaşlar plaj büfelerinin birinin yanında kendiliğinden yanan bir piknik tüpü fark etti. Bir süre etrafı inceleyen vatandaşlar piknik tüpünün sahipsiz bir şekilde yanmaya devam etmesi üzerine durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Bu sırada üzerindeki düdüklü tencere ile birlikte alev alev yanan piknik tüpü için polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.
Tüpün patlama ihtimalini değerlendiren ekipler daha fazla beklemeyerek ıslak bez ile piknik tüpünü sarıp havayla olan temasını kesti ve yangın söndürme tüpüyle müdahale ederek tüpü söndürdü. Bu sırada denizden koşarak gelen Bekir Kandemir(33) tüpün kendisine ait olduğunu ve kısa süreliğine tüpün başından ayrıldığını söyledi. İtfaiye ekipleri ise tüpte inceleme yaparak olumsuz bir durumun olmadığını belirtti.
Bir itfaiye erinin düdüklü tencere kapağını açmasıyla sahili birbirine katan olayın mısır pişirmeden kaynaklandığı görüldü. Kandemir, pişmesi için tencere içine süt mısır koyup tüpün başından ayrıldığı ortaya çıktı.
Polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.