Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Drone ile tespit edilip, gözaltına alınan 7 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

MERSİN'İN TARSUS İLÇESİNDE DOĞU İLLERİNDEN GETİRDİKLERİ YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCUYU PİYASAYA SÜRMEYE ÇALIŞAN VE DRONE İLE HAVADAN TEK TEK TESPİT EDİLDİKTEN SONRA GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİ, ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2020 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2020 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Drone ile tespit edilip, gözaltına alınan 7 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde doğu illerinden getirdikleri yüklü miktarda uyuşturucuyu piyasaya sürmeye çalışan ve drone ile havadan tespit edildikten sonra gözaltına alınan 7 kişi, tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus ilçesinde bir uyuşturucu şebekesinin doğu illerinden getirdiği yüklü miktarda uyuşturucuyu piyasaya sürmeye hazırlandığını belirledi. Bunun üzerine suç örgütü elemanlarını yakın takibe alan ekipler, suç örgütü organizasyonunu bütün boyutuyla ortaya çıkarmak için şüphelilerin faaliyetlerini ve parçalar halinde yaptıkları satışları haftalar boyunca drone ile takip ederek, tespit etti. Bütün örgüt şemasını çözen ekipler, yaptıkları eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi gözaltına alırken, 18 paket halinde 132 kilogram esrar ele geçirdi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen A.D., S.G., Y.A., M.G., A.G., Ş.İ. ve Y.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.