Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dövmeli Kadın Cesedi Bulundu

Mersin’de kayalıklardan düşerek ya da atılarak öldüğü düşünülen bir kadın cesedi bulundu. Jandarma ekipleri kolundaki dövmeden çürümeye yüz tutmuş cesedin kimliğine ulaşmaya çalışıyor.Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de kayalıklardan düşerek ya da atılarak öldüğü düşünülen bir kadın cesedi bulundu. Jandarma ekipleri kolundaki dövmeden çürümeye yüz tutmuş cesedin kimliğine ulaşmaya çalışıyor.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Uzunkaş Mahallesi Seyirtepe mevkiinde etrafa yayılan kokudan rahatsız olan bir vatandaşın ihbarı ile bölgede araştırma yapan jandarma ekipleri, yaklaşık 35 metre yüksekliğindeki bir uçurumun eteğinde kadın cesedi buldu. Ağaçlar arasında ve yaklaşık 1 aylık olduğu tahmin edilen cesedin üzerinde inceleme yapan ekipler, herhangi bir delici, kesici alet izine rastlamadı. Kolundaki dövmesiyle dikkat çeken ceset, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Bölgede araştırma yapan jandarma ekipleri, cesedin kimliğine ulaşamazken, olayın araştırılması için özel bir ekip kurulduğu bildirildi.
Kayıp müracaatlarını da değerlendiren ekipler, ölen kadının Suriyeli olma ihtimali üzerinde duruyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.