Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dört Kişinin Bıçaklandığı Olayda Bir Tutuklama

Samsun’da, motosikletle otomobilin yol verme meselesi yüzünden çıkan 4 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanırken, 1 kişi serbest bırakıldı.Olay, Samsun’un Canik ilçesi Belediyeevleri mahallesinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da, motosikletle otomobilin yol verme meselesi yüzünden çıkan 4 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanırken, 1 kişi serbest bırakıldı.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Belediyeevleri mahallesinde meydana geldi. Otomobil ile motosikletin yol verme sorunu yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada motosiklette bulunan S.E.(22) ve M.G.(24) ile otomobilde bulunan M.H.(23), A.A.(19), İ.A.(23) ve F.T.K.(20) arasında kavga çıktı. Kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan otomobildeki 4 kişi yaralanıp özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Canik Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri tarafından olayla ilgili yakalanan M.G. ve S.E., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Cinayet Bürosundaki sorgunun ardından S.E. ve M.G., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren M.G., tutuklanması talebiyle, S.E. ise adli kontrol şartıyla alınması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkeme adli kontrol talebini kabul etmeyerek S.E.’yi serbest bırakırken, suçunu kabul eden M.G., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.