Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dorsesi Askıda Kalan Hafriyat Kamyonu Sürücüsü Kayıplara Karıştı

O-3 Kuzey Yan Yol Atatürk Olimpiyat Sitesi istikametinde seyir halinde olan hafriyat kamyonunun dorsesi yol tabelasına takıldı. Dorsesi askıda kalan hafriyat kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.Başakşehir, O-3 Kuzey...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 04:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 04:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O-3 Kuzey Yan Yol Atatürk Olimpiyat Sitesi istikametinde seyir halinde olan hafriyat kamyonunun dorsesi yol tabelasına takıldı. Dorsesi askıda kalan hafriyat kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Başakşehir, O-3 Kuzey Yan Yol Atatürk Olimpiyat Stadyumu istikametinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 00.45 sıralarında Atatürk Olimpiyat Stadyumu istikametinde seyir halinde olan hafriyat kamyonunun dorsesi yol tabelasına takıldı. Tabelaya takılan dorse çekiciden ayrılarak askıda kaldı. Dorsesinin askıda kalmasına aldırış etmeyen kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri dorsenin kaldırılması için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının yetersiz kalması üzerine İtfaiye ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Bakım Onarım Müdürlüğü vinçleri de takviye olarak olay yerine geldi. İtfaiye ve Yol Bakım Onarım Müdürlüğü vinçlerinin iki saati aşan ortak çalışması sonucunda askıda kalan dorse sıkıştığı yerden indirilerek yol kenarına çekildi.
Askıda kalan dorse nedeniyle O-3 Kuzey Yan Yol yaklaşık iki saat trafiğe kapalı kaldı. Dorsenin indirilerek yol kenarına çekilmesinin ardından trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanmaya başladı. Dorsesini askıda bırakarak kaçan kamyon sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.