Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dönmez Cinayetinde Mütalaa Verilecek

Eskişehir’de Mehmet Dönmez’in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili sanıkların yargılanmalarına devam edilirken, mahkeme heyeti mütalaanın verilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de Mehmet Dönmez’in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili sanıkların yargılanmalarına devam edilirken, mahkeme heyeti mütalaanın verilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Murat K., tutuksuz sanık Emrah Ş, olayda hayatını kaybeden 25 yaşındaki Mehmet Dönmez’in ailesi ve taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada taksici tanık olarak dinlendi. Mahkeme heyeti, savcı tarafından mütalaa vermesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
16 Şubat 2015 tarihinde Hoşnudiye Mahallesi Siloönü Sokak’ta meydana gelen olayda, bir restoranda çalışan Mehmet Dönmez, daha önce aralarında husumet olan Murat K.nın bıçaklı saldırısına uğrayarak ağır yaralanmış, olayın ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri yaptıkları araştırmada olayın zanlısının Murat Kan olduğunu belirlemişti. Murat K.’nın 2 yıl önce de çıkan kavgada Mehmet Dönmez’i bıçakla yaradığı da ortaya çıkmıştı. Ekipler, kimliğini belirledikleri Murat K.’yı Bursa’nın İnegöl ilçesinde yakalamış, şüpheli yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.