Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Domuz Gribinden 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde domuz gribi teşhisi ile tedavi gören bir kadın, hastanede hayatını kaybetti.Yalova’da ikamet eden ve rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede domuz gribi teşhisi...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde domuz gribi teşhisi ile tedavi gören bir kadın, hastanede hayatını kaybetti.
Yalova’da ikamet eden ve rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede domuz gribi teşhisi konulan 41 yaşındaki Banu A., tedavi gördüğü Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Yalova’da ikamet eden evli ve 1 çocuk annesi olan Banu A., rahatsızlanarak gittiği hastanede kendisine domuz gribi teşhisi konuldu. Teşhisin konulmasının ardından kardeşinin görev yaptığı Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Banu A.’nın tedavilerine burada başlandı.
Yoğun bakım ünitesinde karantina altına alınarak tedavi gören Banu A., tedavilere olumlu yanıt verdi. Yeniden yapılan testlerinde domuz gribi virüsü negatif çıkan kadının akciğerlerinde zatürreye bağlı olarak kanama meydana geldi. Banu A., doktorların bütün müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Hastanede tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edilen kadının cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Bilecik’e götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.