Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Domuz Avında Canından Oldu

Manisa’nın Ahmetli İlçesi’ne bağlı Gökkaya Mahallesi’nde meydana gelen ilginç olayda 32 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Turgutlu’da ikamet eden ve bir fabrikada işçi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 02:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 02:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Ahmetli İlçesi’ne bağlı Gökkaya Mahallesi’nde meydana gelen ilginç olayda 32 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu’da ikamet eden ve bir fabrikada işçi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Muhammet Korkmaz (32) arkadaşlarıyla köye yakın olan Dağdibi Kapıkaya Mevkii diye adlandırılan dağlık alanda domuz avına çıktı. İddiaya göre, Korkmaz bir domuzu vurup yaraladıktan sonra ondan kaçmak isterken ayağının kayıp yere düşmesiyle tüfeğinin ateşlenmesi sonucu sırtından vurularak ağır yaralandı. Yaklaşık 100 metre yuvarlanan Korkmaz arkadaşlarının jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermesi sonucu olay yerine giden ekipler güçlükle olay yerine ulaştı. Yapılan ilk müdahalede Korkmaz’ınhayatını kaybettiği tespit edildi. Korkmaz’ın cesedi ekiplerin yetersiz kalması üzerine bölgeye gelen itfaiye, UMKE, AFAD, İHH Arama Kurtarma ve jandarma ekipleri tarafından yaklaşık 4 saatlik bir sürede olay yerinden aşağıya taşınarak Turgutlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Korkmaz’ın cenazesi burada yapılan savcılık otopsisinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Korkmaz’la birlikte domuz avına giden arkadaşları bilgilerine başvurulmak üzere jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili jandarma ekiplerinin soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.