Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolandırıcılar şimdi de genel sekreterin adını kullanmaya başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey bürokratlarının adını öne sürerek vatandaşları dolandırmaya çalışan dolandırıcıların, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’in adını kullanarak vatandaşlardan şehit...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey bürokratlarının adını öne sürerek vatandaşları dolandırmaya çalışan dolandırıcıların, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’in adını kullanarak vatandaşlardan şehit ailelerine ev yapılacağı bahanesiyle para talep ettiği öğrenildi.
Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Son günlerde bazı art niyetli kimselerin şehit ailelerimize ev yapılacağı bahanesiyle genel sekreterimizin adını kullanarak, para toplamaya çalıştığı bilgisi tarafımıza ulaşmaktadır. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir şekilde vatandaşlardan para toplamak gibi bir çalışmamız olmamıştır, olamaz. Vatandaşlarımızdan talebimiz, kendilerinden bu tür taleplerde bulunan kişileri 155 Polis İmdat hattına ve Büyükşehir Belediyemize bildirmeleridir. Bu tür taleplere itibar etmemeniz önemle rica olunur.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.